Zapri meni
Zapri meni
SIEN DE IT
Kontakt
Preklop
Zgornja terasa,

Večno samska - stand up, Špas teater

Obveščamo vam, da je današnja predstava, 3.8. ob 21:00 Večno samska – stand up na Blejskem gradu zaradi bolezni igralke predstavljena na nadomestni termin, četrtek, 9.9. ob 20:30. Veljajo iste vstopnice.

V kolikor vam nadomestni termin ne ustreza, nam prosimo, do 6.8. do 13.00 ure pišite na vstopnice@spasteater.comin vašo kupnino bomo preusmerili na Špasno kartico. Več informacij si lahko preberete na https://www.spasteater.si/pogoji-poslovanja

 

hvala za razumevanje

Špas teater

Vedno bolj se zdi, da je samskost postala kuga 21.stoletja. Nekaj pred čemer starši svarijo svoje otroke. Nekaj pred čemer nas skušajo rešiti vse revije s svojimi ’10 nasvetov, kako ga zapeljati’ članki. Nekaj, kar je včasih res za zjokat. AMPAK … dokazali vam bomo, da je samski stan lahko ena velika komedija.

In Tina Gorenjak ni edina, ki je solo. Spet. Še vedno! Je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse. Vse! Spletni zmenki, hitri zmenki, slepi zmenki in zmenki, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi. V njej se boste našli samski, oddani, v zakompliciranem odnosu obtičani. Nenazadnje je to tema s katero smo vsaj na eni točki v življenju soočeni vsi. Tema, ki nas vse malo plaši, hkrati pa se dotika vsakogar izmed nas. Ko se nas ne dotika nihče drug. :)
 
Resnično, brez cenzure, odkrito, razkrivajoče, absolutno zabavno, s samskim srcem na dlani vam bo Tina razkrila vse neverjetne, a vendar resnične zgodbe svojih samskih let! Čeprav v šali pravi, da je zanjo samskost tragedija, se boste vi ob njeni zgodbi gotovo zjokali. Od smeha seveda!

POSEBNA IZVEDBA – STAND UP: predstava ne vsebuje plesnih vložkov in ni odigrana na scenografiji predstave Večno samska.
Besedilo: Tina Gorenjak in Tanja Kocman
Režija: Tijana Zinajić
Cena vstopnice: 19 EUR

Splošna vstopnica za Blejski grad ne velja za obisk prireditev izven uradnega delovnega časa. Nakup vstopnic je mogoč na blagajni Blejskega gradu, vsak dan, v odpiralnem času. V kolikor prireditev ne bo razprodana v predprodaji, bo vstopnice mogoče kupiti tudi eno uro pred pričetkom.

Spoštovali bomo veljavne ukrepe preprečevanja širjenja koronavirusa. Prireditve se lahko udeležite, v kolikor imate negativen rezultat testa PCR ali HAGT, potrdilo o prebolelosti oziroma cepljenju. Zahvaljujemo se vam za spoštovanje ukrepov. 

Na tej povezavi si lahko preberete bonton obnašanja, ki velja na Blejskem gradu.

Prireditev bo izvedena v vsakem vremenu, v primeru slabe napovedi, bo prestavljena v Viteško dvorano (Blejski grad).