_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop
Dvorana A,

Klapa Šufit

Vabimo vas, da se nam 17. decembra pridružite na Bledu, kjer bo Klapa Šufit poleg odlične družbe, prekrasnega ambienta, vrhunskih vin in nagrajenih penin Vina Kobal poskrbela za nepozabno in čudovito Akustično doživetje. Dogodek, ki bo enostavno nepozabljiv. 

Prijetno praznično vzdušje po koncertu bo pričarala Tjaša Fajdiga, diplomirana jazz pevka in prva Slovenka, ki je bila sprejeta in uspešno zaključila magistrski program muzikala na Kraljevi akademiji za glasbo v Londonu. 

Klapa Šufit je zagotovo ena najuspešnejših in najbolj zaželenih klap v Sloveniji, na Hrvaškem in v tujini. So dobitniki številnih priznanih nagrad in odličij. Vrhunec in preboj na ogromen glasbeni trg so dosegli z uspešnico Ne diraj moju ljubav, ki ima na platformi Youtube že več kot 41 milijonov ogledov. Koncerte v razprodanih dvoranah popestrijo tudi s svojimi ostalimi uspešnicami, kot so Jubin te, Dvi riči, Zavezan, Proplakat će srce in mnogih drugih. V letu 2020 so izdali novo uspešnico v sodelovanju s pevko Tanjo Žagar. Njihov duet "Za cili život" je postal nov več-milijonski hit.

Podrobnosti o dogodku

Vinski kupončki bodo v prodaji na prizorišču dogodka. Pijača se bo stregla pred in po koncertu ter v vmesni pavzi. Na voljo bodo vrhunska vina in nagrajene penine Vina Kobal. Ob kozarcu vina/penine bodo gostje prejeli tudi manjši prigrizek. Obiskovalci z VIP vstopnicami imajo vina in penine že vključene v ceno vstopnice (nakup vinskih kupončkov ni potreben). Na dogodku bomo zbirali kavcijo v višini 5 eur na kozarec. Kavcija se bo vrnila ob vračilu kozarca.
Cena vstopnice je 30,00–55,00 EUR.

Vstopnice v prodaji na www.akusticno.si.