_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop
Festivalna dvorana,

KAR ŽELIŠ, TO DOBIŠ

Komedija

Komedija kanadskega avtorja Norma Fosterja z izvirnim naslovom The Love List je bila od leta 2003 zelo uspešno uprizorjena na številnih odrih po vsem svetu. V režiji nagrajene žlahtne režiserke lanskih Dnevov komedije, Ajde Valcl bodo nastopili Tadej Toš, Klemen Slakonja in Lea Cok.

Osamljeni in introvertirani statistik od svojega najboljšega prijatelja za petdeseti rojstni dan prejme nenavadno darilo – s pomočjo ženitne posrednice, mu namerava poiskati idealno partnerko. V ta namen morata moška sestaviti seznam desetih najpomembnejših lastnosti, ki naj bi jih izbranka imela. Ko se na njuno presenečenje "popolna ženska" res pojavi, hitro ugotovita, da bi seznam potreboval nekaj popravkov, kar vodi v dobro uro in pol vrhunskega humorja, pa tudi v razmislek o popolnosti in naših pričakovanjih, ki jih gojimo do svojih partnerjev.

Avtor besedila: Norm Foster. Prevod: Urška Sajko. Režija: Ajda Valcl. Scena: Sara Slivnik. Kostumi: Nadja Bedjanič. Produkcija: Kreker in SiTi Teater BTC v sodelovanju s Špas teatrom.