_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop
Festivalna dvorana,

ALPSKI RANKO

Tretji, zadnji del komične trilogije superzabavnega Ranka Babića!

10 polnih let, skupaj več kot 630 ponovitev pred polnimi dvoranami širom po Sloveniji in skoraj 200.000 obiskovalcev prvih dveh uspešnic, Moška copata in Kriza srednjih let! Občinstvo pa spet in spet želi… »Ranko, šeeeeeeeeeeeeeeee!«

Ranko se na veliko veselje občinstva vrača na odre z novo zabavno predstavo ALPSKI RANKO.
Rojen v Sloveniji je odraščal v bosanski družini in to je taka posebna etno vzgojna kemija. Ko je spoznal ljubezen svojega življenja, se poročil, dobil dve hčerki, so prav te tri njegove punce postale navdih za veliki uspešnici, komediji Moška copata in Kriza srednjih let.  Ampak čas teče in na vidiku so nove stresne življenjske situacije!

Kako se zdaj Ranko bori s puberteto starejše hčerke? Je dejansko pripravljen na njene zmenke, bodoče 'zete', na šminkanje, novo modo? Bo ob vsem tem stresu lahko dohajal svojo ženo v spalnici, saj njena spolna moč z leti raste, njemu pa pada?! Kako je preživel težko obdobje vegetarijanstva, ki mu ga je predlagala žena? So meditacija, dihalne vaje, zdravo življenje res ključ do srečnega življenja? Kako njegovi balkanski vzorci vzgoje in načini razmišljanja vplivajo na njegovo sedanje življenje. Je res vsak dan bolj podoben svojemu fotru? Zakaj je podalpski Bosanc vsak dan bolj nostalgičen po starih časih?

Morda mu bo pri vseh teh vprašanjih v pomoč kolega Admir Baltić, 'special guest star', vrhunski stand-up komik in poznavalec skrajno pomembnih življenjskih vprašanj! Morda bosta skupaj rešila sebe in svet?! Verjetno ne, a smeha bo za izvoz!

Oglejte si novo, smešno pustolovščino Ranka Babića, ki vas bo s prijateljem Admirjem spet zabaval v svojem klasičnem slogu - sproščeno in do konca iskreno! 

Avtor: Ranko Babić
Igrata: Ranko Babič in Admir Baltić

Premiera: september 2024